Fodbold nyheder

Hverken Zidane eller Guardiola:
Toni Kroos sætter navn på hans bedste træner

Af Raymund Nelausen

Toni Kroos har haft flere store trænere gennem tiden. Det er dog hverken Zinedine Zidane eller Pep Guardiola, som Kroos har udpeget som den bedste.

Article image
Ritzau-Scanpix

30-årige Toni Kroos har haft en stor karriere, hvor han både kan skrive nationale mesterskaber, Champions League og VM på cv´et. I den forbindelse har han også haft flere af fodboldens helt store trænere, og han sætter nu navn på, hvem der har været den bedste.

- Jupp Heynckes. Han var den træner, som jeg havde længst. Han hjalp mig i gang hos Leverkusen, sikrede mig titler hos Bayern München og gjorde mig til en topspiller, udtaler Kroos til podcasten Einfach Luppen.

Toni Kroos spillede 123 kampe under Jupp Heynckes´ ledelse, og de vandt den historiske Treble i 2013, hvor Bayern München sikrede sig Bundesliga, DFB-Pokal og Champions League.

Kroos har dog også haft Pep Guardiola og Zinedine Zidane som trænere i henholdsvis Bayern München og Real Madrid. Han roser begge to, men mener stadig, at Jupp Heynckes har været den bedste.

- Selvfølgelig har jeg haft flere toptrænere. Året med Pep var outstanding, og gav mig en masse. Årerne med Zizou (Zidane, red) var så succesfuld, som du overhovedet kunne forestille dig. Men hvis jeg skulle vælge en, så må det være Jupp Heynckes.

Mere om Toni Kroos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik