Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Aston Villa-kaptajn Jack Grealish vil blive tilbudt en ny kontrakt op til 825.000 kroner om ugen, for at distrahere englænderen fra Manchester Uniteds interesse i spilleren. (Sun)

Manchester Uniteds engelske-keeper Dean Henderson, kræver en førstemålmandsstatus over David De Gea, hvis han skal vende retur til Old Trafford efter et succesfuldt lejeophold hos Sheffield United. (Sun)

Den amerikanske milliardær og Roma-ejer James Pallotta har afvist at kommentere på rygter vedrørende rygter om, at han skulle tage over i Newcastle. (Northern Echo)

Premier League-mestrene Liverpool er tæt på at kunne bekræfte købet af Real Betis´ algierske midterforsvar Aissa Mandi for omkring 75 mio. kroner. (Bein Sports via Mail)

”The Reds” gør også et 82 mio. kroner-bud klar på Norwich´s nordirske-back Jamal Lewis, da de er på jagt efter en reserve til Andy Robertson. (Mirror)

Burnley har advaret Leicester om, at de ikke vil overveje at sælge deres engelske-midterforsvar James Tarkowski for mindre end hans 412 mio. kroner-frikøbsklausul. (Mail)

Southamptons danske-midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg ser ud til at skifte til Tottenham for omkring 125 mio. kroner, med den engelske-back Kyle Walker-Peters, som går den anden vej i en permanent handel til 99 mio. kroner. (Telegraph)

Tidligere Chelsea-højreback Branislav Ivanovic siger, at han ”sandsynligvis” vil komme til sin gamle manager Carlo Ancelotti i Everton. (Sun)

Liverpool, Crystal Palace og Wolverhampton har alle indikeret en interesse i et køb af den 22-årige senegalesiske-kant Ismaila Sarr fra nedrykkede Watford. (Watford Observer)

Skotlands 26-årige Ryan Fraser, som er fri på markedet efter at have forladt Bournemouth, har blevet tilbudt en 412.000 kroner om ugen-kontrakt af Crystal Palace. (Mail)

Leeds håber på at kunne købe Feyenoords argentinske-forsvarsspiller Marcos Senesi. (Talksport)

Southampton er interesserede i Groningens-forsvarsspiller Deyovaisio Zeefuik, men hollænderen foretrækker et skifte til Tyskland. (Southern Daily Echo)

Chelseas chancer for at lave en handel med Brentfords Said Benhrama, er blevet større efter, at ”The Bees” tabte til Fulham i play-off-kampen om at rykke op i Premier League. (Football London)

Queens Park Rangers-angriber Eberechi Eze bliver holdt øje med af London-rivalerne Crystal Palace og West Ham, efter at Championship-klubben har vurderet den engelske u-21-landsholdsspiller til 165 mio. kroner. (Evening Standard)

Newcastle gør et bud klar på Bournemouth norske-angriber Joshua King, og deres walesiske-midtbanespiller David Brooks, efter at ”The Cherries” er rykket ned fra Premier League. (Telegraph)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik