ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Ceballos:
Jeg er Real Madrid-spiller

Af Daniel Fisker

Dani Ceballos, som i denne sæson har været udlejet til Arsenal, er igen Real Madrid-spiller. Det er han måske ikke, når den kommende sæson sparkes i gang.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dani Ceballos har stort set cementeret sin plads i Mikel Artetas startopstilling. Han har derudover spillet 37 kampe i sin sæson som lejespiller i Arsenal.

Lejeaftalen mellem Arsenal og Ceballos sluttede lørdag aften, da ”The Gunners” havde sikret sig en finalesejr i FA Cuppen. Ceballos er tilbage i Real Madrid, men det er en mulighed, at den spanske midtbanespiller vender tilbage til Arsenal.

Mikel Arteta har tidligere vist sig at være ivrig efter at beholde Ceballos på Emirates Stadium. Ceballos skal overveje sine muligheder i Real Madrid, mens hans tidligere klub Real Betis også skulle være interesserede.

- Det er tilfredsstillende at have vundet FA Cuppen. Jeg er glad for at slutte sæsonen med titel, udtaler Dani Ceballos ifølge Mirror.

- Real Madrid har været tæt på mig igennem hele sæsonen – ikke kun nu. Det er jeg taknemmelig for. Jeg talte med Real Madrid-præsidenten Florentino Perez, som lykønskede mig med titlen.

- Fra i dag er jeg Real Madrid-spiller, og det er jeg glad for. Real Madrid har en vigtig kamp mod Manchester City, og derefter diskuterer jeg min fremtid med klubben.

Dani Ceballos har løftet sløret for, hvor mange kampe han går efter at spille i den kommende sæson, som både byder på en EM-slutrunde og OL i Japan.

- Det er klart, at Real Madrid har fantastiske spillere. De har vundet den vigtigste titel i denne sæson – altså LaLiga.

- Jeg er nødt til at tale med klubben, og det vil jeg gøre efter Real Madrids kamp mod Manchester City. Her vil vi vurdere, hvad der er bedst for mig.

- Næste år er der en EM-slutrunde og De Olympiske Lege, og jeg vil nyde at spille fodbold, være glad og spille mindst 35 kampe. Det er mit mål.

Mere om Dani Ceballos

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik