Fodbold nyheder

Lallana og Lovren er solgt - syv Liverpool-spillere kan følge trop

Af Troels Drasbech

Der bliver formentligt gang i svingdøren hos Liverpool denne sommer.


Konfettien havde knapt nok lagt sig efter Liverpools fejring af Premier League-titlen, før Lallana og Lovren havde offentliggjort nye klubber. Begge spillere kom til klubben i 2014 fra Southampton, og begge spillere skiftede til henholdsvis Brighton og Zenit i den samme uge.

De ligner dog ikke de eneste spillere, som har haft sin sidste sæson med prædikatet 'ejet af Liverpool' - nedenunder har engelske Mirror givet syv gode bud på spillere, der følger i fodsporene på Lallana og Lovren.


Divock Origi

Belgierens karriere i klubben har hængt i en tynd tråd flere gange, men Origi har altid formået at gøre sine kritikere stumme med vitale mål på afgørende tidspunkter.

Der er argumenter for at løfte en statue af Origi grundet sine mål, der bl.a. har ført dem til Champions League-titlen, men den 25-åriges generelle niveau er for lavt. Origi stod fem minutter alene på grønsværen efter pokalløftet, hvilket kan indikere en afslutning på tiden i Liverpool.


Marko Grujic

Grujic har brugt de seneste to sæsoner på lån i Hertha Berlin. Med spillere på vej til klubben som Thiago Alcantara vil serberen formentlig ikke have nogen fremtid i klubben til trods for et succesfuldt ophold i hovedstadsklubben.


Harry Wilson

Wilson var en del af Bournemouth-mandskabet, som rykkede ned i Championship - Wilson har dog helt bestemt kvaliteten til Premier League, men i Liverpool?

Liverpool sender indikationer om, at man er mere imponeret af spillere som Harvey Elliot og Takumi Minamino, hvilket formentlig betyder et endegyldigt farvel til waliseren.


Loris Karius

Tyskeren er vendt tilbage fra sit lejeophold i Besiktas efter flere økonomiske kontroverser mellem Karius og den tyrkiske klub.

Karius skal naturligvis ikke agere som tredjemålmand i klubben, efter Adrian har overtaget rollen som den nye faste reservemålmand til Alisson - derfor er Karius naturligvis på vej ud af klubben, hvor en permanent aftale vægter højest.


Yasser Larouci

Den 19-årige venstreback er blevet opsat på fast spilletid, hvor nyheden om det drastiske valg om at forlade klubben kom ud af det blå. Leeds og Brentford er blevet kædet sammen med den talentfulde forsvarsspiller.


Ben Woodburn

Woodburn blev lejet ud til Oxford i League One, men opholdet blev ødelagt af skader til den 20-årige. Man går ikke fra Oxford og direkte ind i Liverpool-truppen, hvor talenter som Curtis Jones har et stort forspring til den unge waliser.


Xherdan Shaqiri

Shaqiri er på mange måder den helt store test, omhandlende hvorvidt Klopp har tænkt sig at købe offensive spillere.

Hvis schweizeren skifter, så bliver man nødt til at finde en kvalitetserstatning, da unge Elliot og Rhian Brewster formentlig ikke er nok.

Shaqiri har nogle klare kvaliteter, hvis han er i form, men den forgangne sæson blev ødelagt af flere skader, hvilket 16 minutters spilletid i hele 2020 passende indikerer.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik