Fodbold nyheder

Ingen Rangnick - Mere Pioli

Af Nicolai Christensen

Rygterne har i lang tid gået på, at tyske Ralf Rangnick fra næste sæson af skulle stå i spidsen for ”I Rossoneri”, men AC Milan har valgt at satse på Stefano Pioli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rygterne har svirret længe, om at Ralf Rangnick var i gang med at blive ansat i AC Milan, men det bliver ikke aktuelt. AC Milan kunne sent i går aftes annoncere, at de har valgt at forlænge kontrakten med nuværende træner, Stefano Pioli, så den nu løber til sommeren 2022.

- Stefano (Stefano Pioli, red.) har vist, at han har den vision angående fodbold, som vores klub også har - spændende, progressiv og lidenskabelig. Denne beslutning er ikke taget på baggrund af sejrene for nylig, lyder det fra AC Milans CEO, Ivan Gazidis, til klubbens hjemmeside.

Gazidis udtaler at beslutningen ikke er taget på baggrund af deres resultat-mæssige gode periode efter genopstarten, men grundet Pioli´s vision. Resultaterne må dog også tælle lidt ind, da Milan er det formstærkeste hold i Serie-A med 20 point hentet i de seneste otte kampe.

- Den er derimod baseret på, hvordan Stefano har skabt en holdånd og en enhed, som arbejder sammen. Han har forbedret enkelte spillere og kollektivet. Han har forstået klubbens vision, og han repræsenterer denne, således fra Ivan Gazidis om forlængelsen med Pioli.

Om Ralf Rangnick reelt set var inde i billedet til at overtage AC Milan fra næste sæson af, kan vi ikke være sikre på, men i første omgang ser det altså ikke ud til, at det bliver en realitet inden for de kommende år.

AC Milan er med deres sejr i går, rykket op på femtepladsen i ligaen, der giver en Europa League-plads i næste sæson. Milan står derfor godt frem imod deres sidste tre kampe i denne sæson.

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik