Raymund Nelausen

Michael Zorc: Gio Reyna har en stor fremtid i Dortmund

Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, forventer, at Giovanni Reyna får en succesfuld karriere på Signal Iduna Park.
Borussia Dortmund har haft stor succes med unge talenter på holdkortet. I den forgangne sæson imponerede både Jadon Sancho (20 år) og Erling Håland (19 år) trods deres unge alder, og amerikaneren Giovanni Reyna (17 år) fik også vist, at han er fremtidens mand i den sort/gule trøje.

Reyna scorede eksempelvis et fremragende mål mod Werder Bremen i DFB-Pokal, og sportsdirektør, Michael Zorc, glæder sig til at følge den kun 17-årige i fremtiden.

- Vores træner, Lucien Favre, og jeg er enige i, at han (Giovanni Reyna, red) har en stor fremtid foran sig. Jeg er sikker på, at "Gio" er klar over den udvikling, som han har været igennem her. Først på akademiet og siden da under Lucien. Det er en succeshistorie, som vi fortsat vil skrive videre på, udtalte Zorc om klubbens stortalent.

Giovanni Reyna fik i denne sæson 18 kampe i både tysk og europæisk fodbold, hvor højdepunkterne var målet mod Werder Bremen, samt en assist til Erling Håland i Champions League-kampen mod Paris Saint-Germain.

Reyna er på en ungdomskontrakt, men når han fylder 18 år til november, får han en lang seniorkontrakt med Dortmund, som dermed kan nyde godt af Reynas kvaliteter i mange år frem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER