ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Paris Saint-Germain jagter United-stjerne

Af Henrik Varbøl Andersen

Angriberen er i gang med en af sine bedste sæsoner på Old Trafford, og det har fået Thomas Tuchel til at se ham som den ideelle partner til Mbappe og Neymar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Marcus Rashford har scoret 21 mål i 38 kampe denne sæson, og det har nu fået Paris Saint-Germain til at jagte englænderen. Ifølge The Independent ser træner Thomas Tuchel den engelske landsholdsangriber som ideel i et trekløver med Kylian Mbappe og Neymar i den franske hovedstad, skriver TeamTalk.

Den tyske træner har gjort det klart for ledelsen, at han vil gå langt for at sikre sig Manchester United-stjernen. Det er dog tvivlsomt om Ole Gunnar Solskjær skulle være interesseret i at skille sig af med sit formentlig bedste offensive kort i genopbygningen af ”The Red Devils”.

Tuchel ser også ligefrem Rashford som afløseren for Mbappe, hvis han forlader de franske mestre til fordel for Real Madrid, som det har været rygtet tidligere. Træneren vil dog allerhelst se de to og Neymar sparke mere guld hjem til Paris.

Avisen skriver til sidst, at Paris Saint-Germain skulle være parate med næsten 900 millioner kroner for at sikre sig underskriften fra United-angriberen.

Mere om Marcus Rashford

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik