Manchester U - Southampton

England: Premier League
Manchester U M. Rashford (20), A. Martial (23)
Old TraffordFuld tid2-2
Southampton S. Armstrong (12), M. Obafemi (90)
LineupReferatVideo

Manchester United-manager:
Fik hvad vi fortjente

Af Nicolai Christensen

Ole Gunnar Solskjær lagde ikke fingre imellem, da han udtalte sig efter United-Southampton.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United havde i går muligheden for at spille sig op på tredjepladsen, men en sen udligning fra Southamptons Michael Obafemi forhindrede dette. Ole Gunnar Solskjær blev efter kampen interviewet af Sky Sports, hvor han ikke syntes, at hans mandskab gjorde nok for at få de tre point:

- Virkelig skuffende, efter at du tror, de tre point er sikret. Men vi fortjente muligvis ikke de tre point i dag. De spillede godt. De er fysiske, i rigtig god form. Vi fik aldrig rigtig rytme i vores spil med bolden, specielt efter vi kom foran 2-1, men vi kreerede chancer og spillede godt i perioder, lød det fra den norske manager til Sky Sports.

Han blev efter spurgt ind til, om den sene udligning havde noget med træthed at gøre, da han for femte Premier League-kamp i streg var gået med den samme startopstilling, men det mente han ikke var tilfældet:

- Nej, jeg synes vi har haft nok tid til at hvile. Det var bare en af de dage, hvor vi ikke tog vores chancer og de tog deres i slutningen af kampen.

Med det ene point efterlader det United-mandskabet på femtepladsen med 59 point, akkurat det samme pointantal som Leicester på fjerdepladsen, og så Chelsea på 60 point, der før sæsonens sidste tre kampe indtager den øjebliklige tredjeplads.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea