Fodbold nyheder

Divisionsforeningschef tror ikke på fyldte stadions i næste sæson

Af Annemette Svane

Claus Thomsen har ikke en forventning om, at der bliver spillet Superliga-fodbold for fulde tribuner fra starten af den kommende sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen forventer ikke, at der bliver åbnet for fuld kapacitet på de danske stadions fra starten af næste sæson. Ifølge Tipsbladet har Thomsen udtalt sig i et interview med svenske FotbollDirekt om sine forventninger til tilskuere på stadions i næste sæson:

- Jeg tror ikke, vi får fuld kapacitet direkte til næste sæson. Jeg tror, der også vil være nogle begrænsninger i begyndelsen.

- Men vi fortsætter med at arbejde for at vise, at vi kan gøre det forsvarligt med fuld kapacitet, og at vi kan tage skridt mod det. Vi fortsætter med sektioner med 500 tilskuere, der kommer i kontakt med hinanden og ingen andre, og at alle identificeres. Under alle omstændigheder er det sådan, vi kan operere. Men selvfølgelig afhænger det også af spredning af infektioner i Danmark og Europa som helhed, efterhånden som alt udvikler sig.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea