Fodbold nyheder

Brøndby-træner afblæser jagten på AGF

Af Torsten Brix

Selvom resultaterne har flasket sig, så tror Niels Frederiksen ikke, at Brøndby kan hente AGF og dermed få en meget spændende finale på sæsonen.

Niels Frederiksen, Brøndby IF, BIF
Niels Frederiksen, Brøndby IF, BIFRitzau-Scanpix

Inden dagens ”New Firm” er der seks point imellem Brøndby og AGF, selvom resultaterne senest gav et AGF-nederlag til AaB og Brøndby vandt sikkert hjemme over FCN. Pointafstanden er dog for stor, og Brøndby-træner Niels Frederiksen tror ikke, at bronzemedaljerne er realistiske i denne sæson.

- Vi jagter det, men der er ikke meget, der tyder på det. Meget kommer til at afhænge af hvordan vi og AGF gør det imod FCK og FCM. Det er der ingen tvivl om… Den sidste kamp, hvor vi skal til AGF… det kunne være fantastisk, hvis der var noget at spille for i den kamp. Det ser svært ud, men jeg giver ikke op, siger Niels Frederiksen til Indkast.dk.

Om de manglende medaljer og en fjerdeplads i Superligaen indfrier forventningerne til den store klub, er Brøndby-træneren ikke meget for at uddybe, og han vil gerne have, at kritikken skal være lidt mere nuanceret.

- Når man skal evaluere på en sæson, som skal man ikke kun kigge på stillingen. Placeringen er ikke noget man afgør selv. Et år så kan man blive Danmarks mestre med to point i snit og året efter kan man slutte nummer to eller tre med samme antal point fordi FCM laver et snit på 2,5. Så nå jeg skal evaluere sæsonen, så bliver det ud fra bredere parameter end en position i stillingen. Lige nu har vi 51 point og sidste sæson havde vi 52, så det vil jeg da gerne slå.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik