P. Aubameyang (21), E. Nketiah (75)
J. Vardy (84)
Torsten Brix

Schmeichel driller Arsenal

Formsvage Leicester kom i overtal på Emirates, hvor hjemmeholdet var lidt uskarpe…
Op til tirsdagens Premier League-kamp imod Leicester var Arsenal-manager Mikel Arteta ude og storrose landsmanden Dani Ceballos. Arteta var som aktiv selv midtbanespiller og lavede mange fremadrettede afleveringer – hvilke Ceballos lavede midt i første halvleg. Stikningen fra Ceballos var til den kontraktunderskrivende Bukayo Saka, der efterfølgende spillede Arsenals topscorer Pierre-Emerich Aubameyang helt fri.

Dette skete i første halvleg, hvor London-holdet sad på masser af spillet, og kun godt spil af Kasper Schmeichel holdt ”The Gunners” fra yderligere mål fx to afslutninger fra Alexandre Lacazettes samt et drilsk indlæg fra Hector Bellerin. Se nogle af Schmeichels redninger her:

Midt i anden halvleg fik Lacazette korrekt annulleret et mål for off-side og kort tid efter blev den netop indskiftede Eddie Nketiah udvist korrekt efter en VAR-kendelse. Med fire minutter igen udlignede Jamie Vardy – igen efter VAR længe skulle checke for flere muligheder for off-side.

Leicester havde inden opgøret kun vundet to af de sidste ni kampe, mens Arsenal havde vundet de sidste tre kampe, men dette regnfyldte opgør sluttede 1-1 takket været en god kamp af Kasper Schmeichel…