Crystal P - Chelsea

England: Premier League
Crystal P W. Zaha (34), C. Benteke (72)
Selhurst ParkFuld tid2-3
Chelsea O. Giroud (6), C. Pulisic (27), T. Abraham (71)
LineupReferatVideo

Chelsea uden profil i Palace-opgør

Af Christian Kern Hansen

Den franske Chelsea-midtbanespiller N`Golo Kanté har pådraget sig en forstrækning, og vil ikke være til rådighed for London-klubben i deres møde med Crystal Palace i aften.

Article image
Ritzau-Scanpix

N`Golo Kanté har i en længere periode været en vital spiller på Chelsea-holdet, og hans enorme evner til at erobre bolde på midten af banen, samt til at agere motor for London-mandskabet har klubben nydt godt af i flere sæsoner. Det er derfor en smule bekymrende for Lampards tropper, at N`Golo Kanté i aftenens Londonopgør på udebane mod Crystal Palace ikke er til rådighed for London-mandskabet.

Den britiske udgave af SkySports skriver nemlig, at den franske landsholdsspiller har pådraget sig en forstrækning, og mediet skriver, at beslutningen om, at Kanté ikke skal spille i aftenens opgør er truffet på baggrund af scanninger taget efter kampen mod Watford.

Ikke nok med, at Chelsea, der i øjeblikket kæmper om tredjepladsen med Leicester kan stå uden Kanté i aftenens opgør, så skriver SkySports også, at det meget vel kan blive en realitet, at franskmanden heller ikke er til rådighed på lørdag, når Chelsea på udebane møder Sheffield United.

Chelsea har på nuværende tidspunkt blot et enkelt point op til Leicester på tredjepladsen, mens der samtidig blot er to point ned til Manchester United på femtepladsen. Der resterer fem kampe for Chelsea i Premier League-sæsonen.

Chelseas London-opgør på udebane mod Crystal Palace sparkes i gang klokken 19.00 i aften.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om N'Golo Kanté

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea