Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Nicolai Christensen

Chelsea og Real Madrid forsøger at slå Manchester United og PSG i jagten på en 25-årig midtbanespiller, samtidig med at Sarri forsøger at hente en af sine trofaste spillere tilbage til Italien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea og Real Madrid har begge intensiveret deres interesse i at købe Lazio-midtbane Sergej Milinkovic-Savic i forsøget på at slå Manchester United og Paris St-Germain i jagten på den 25-årige serbiske landsholdsspiller. (Gazzeta dello Sport)

Bayern München vil lade den 28-årige østrigske forsvarsspiller David Alaba, hvis kontrakt løber ud i 2021, bestemme om han vil forblive i klubben eller skifte til Premier League. (Mirror)

Juventus overvejer et sommerskifte hvor Chelsea og italienske midtbanespiller Jorginho skifter til klubben. (Tuttosport)

Real Madrid planlægger ikke at købe nogle spillere denne sommer pga. den påvirkning som Corona-pandemien har haft. I stedet, håber klubben at kunne sælge spillere til en værdi af 1,5 milliarder kroner, med den walisiske kant Gareth Bale som er blevet rygtet væk fra klubben. (Marca)

Real Madrid-træner Zinedine Zidane var grunden til at den marokkanske landsholdsspiller Achraf Hakimi, forlod den spanske klub og skiftede til Inter, ifølge forsvarsspillerenes agent. (Marca)

Den tidligere RB Leipzig-træner Ralf Rangnick har accepteret at tage over for den nuværende træner Stefano Pioli hos AC Milan i næste sæson. (Guardian)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik