Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Chelsea har muligvis fundet en spiller til deres centrale forsvar, Manchester City og Manchester United jagter de samme spillere, mens et fransk stortalent ser ud til at forlænge med RB Leipzig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea-manager Frank Lampard har identificeret West Ham og engelske midtbanespiller Declan Rice, som en potentiel midterforsvar for sit hold. (Times)

Manchester City og Manchester United er begge interesseret i de samme centrale forsvarsspillere, i form af Kalidou Koulibaly fra Napoli og Senegal, og den 25-årige midterforsvar Milan Skriniar, der til dagligt spiller for Inter og Slovakiet. (Independent)

Manchester United-manager Ole Gunnar Solksjær har tilsyneladende fortalt Bournemouth-midterforsvar Nathan Ake, at de mangler en venstrebenet midterforsvar, og at han bare skal fortsætte, i et pressemøde med den 25-årige hollænder efter ”The Cherries” tabte 2-5 på Old Trafford i lørdags. (Telegraph)

Ake kunne blive efterfulgt af manager Eddie Howe og den norske angriber Joshua King, i at forlade Bournemouth i sommerens transfervindue. (Mail)

Crystal Palace planlægger et bud på 205 millioner kroner for Celtics franske angriber Odsonne Edouard. (Sun)

RB Leipzig forventer at den 21-årige franske forsvarsspiller Dayot Upamecano, som har været rygtet til Arsenal, vil underskrive en kontraktforlængelse når hans nuværende kontrakt udløber i 2021. (Mirror)

Den tidligere engelske forsvarsspiller John Terry, som er assistent i Aston Villa for manager Dean Smith, er en af kandidaterne til at blive den næste manager for Championship-klubben Bristol City. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik