Fodbold nyheder

Serbisk midtbanekriger forlænger

Af Christian Bang Jensen

Ifølge Sky Sport har Manchester United forlænget kontrakten med midtbanespilleren Nemanja Matic frem til 2023.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den serbiske midtbanespiller Nemanja Matic og Manchester United er blevet enige om at forlænge samarbejdet til sommeren 2023. Det oplyser Sky Sport med henvisning til klubbens hjemmeside.

Gennem efteråret så det ellers ud til, at den defensive midtbanespillers tid i Manchester var ved at rinde ud, og et skifte i januar var ifølge Sky Sport også på tale. Men siden nytår har Nemanja Matic været uundværlig på Old Trafford.

Efter skader til Paul Pogba og Scott McTominay har den 31-årige serber grebet taktstokken og kun misset én kamp i de sidste 14 Premier League-runder. I alt er det blevet til 27 kampe for De Røde Djævle i denne sæson.

- Jeg er meget glad for at kunne fortsætte med at være en del af denne store klub. Som spiller har jeg stadig meget at give og opnå i min karriere, og at gøre det med Manchester United er en stor ære, siger Matic ifølge Sky Sport til klubbens hjemmeside.

Allerede i marts udløste Manchester United en et-års forlængelse af den eksisterende kontrakt, hvorefter forhandlingerne om en endnu længere aftale gik i gang. Kontraktforlængelsen skal ses som en anerkendelse af de mange flotte præstationer, serberen har leveret i 2020.

- Jeg er meget glad for, at Nemanja (Matic) har underskrevet en ny kontrakt. Jeg ved, at hans erfaring, professionalisme og ledelse vil være uvurderlig for vores unge talentfulde gruppe. Vi har stor styrke på midtbanen, og Nemanjas egenskaber er en vigtig del af det. Han har været her i tre sæsoner nu, og han forstår værdierne i Manchester United, tilføjede den norske manager Ole Gunnar Solskjær.

Siden 2017 har den serbiske midtbanespiller spillet 114 kampe for Manchester United, som han skiftede til efter flere år hos Chelsea.

Mere om Nemanja Matić

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea