Fodbold nyheder

Stjerne-angriber sår tvivl om fremtiden

Af Nicolai Christensen

Der er fortsat tvivl om hvorvidt Pierre-Emerick Aubameyang forlænger eller forlader Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pierre-Emerick Aubameyang er på vej ind i hans sidste år af hans kontrakt med Arsenal, og der er derfor tvivl om, hvorvidt han forlader Arsenal eller forlænger med London-klubben. Aubameyang har tilsyneladende været ude og efterspørge en kontrakt på tre år med en ugentlig løn på £250,000 for at skulle blive hængende, skriver mediet ESPN.

– Jeg har ikke modtaget et bud for nyligt, men jeg har snakket med klubben for nogle måneder siden, og de ved hvorfor intet har sket indtil videre, sådan lød det fra Aubameyang efter kampen mod Norwich i sidste uge, hvor han blev spurgt ind til hans fremtid, af mediet Telefoot.

– Hver gang jeg snakker med ham (Aubameyang, red.) virker han glad for, hvor han er, han er faldet godt til og hans familie er glade. Forhåbentlig vil han forblive her i lang tid endnu, lød det fra en optimistisk Arsenal-manager, Mikel Arteta, da han udtalte sig til ESPN efter 4-0-sejren over Norwich i sidste uge.

Aubameyang scorede i sidste uge hans Premier League-mål nummer 50 og 51, og blev dermed den hurtigste i Arsenals historie til at score 50 mål i den bedste engelske række, da han kun skulle bruge 79 kampe på at nå denne milepæl. Til sammenligning skulle Arsenal-legenden Thierry Henry bruge 83 kampe.

Arsenal har i senere tid haft nogle uheldige episoder med spillere, der har endt med at forlade klubben gratis, og det vil de ikke risikere med Aubameyang. Deres stadigvæk nye ledelse med bl.a. tidligere spiller, Edu i spidsen har mange gange forklaret, at de ikke kommer til at lade dygtige spillere forlade klubben på frie transfers, hvor de løber deres kontrakter til ende, og derefter skifter frit til andre klubber.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik