Troels Drasbech

Greenwood overgår Ronaldo - jagter nu Rooney

Den 18-årige United-kant har imponeret efter genoptagelsen.
Tilhængere af Manchester United har fået høje forhåbninger til Mason Greenwood, og for hver kamp han spiller for tiden, bliver forventninger blot forøget - Greenwood leverer varen for tiden.

Bournemouth blev det nyeste offer for det forvandlede United-mandskab, der i den grad har blomstret efter genoptagelsen af Premier League - Greenwood stod for hele to fantastiske mål i sejren på 5-2.

Udligningsmålet blev sat ind af den 18-årige med et kraftfuldt spark med venstrefoden, hvor det andet mål på fornem vis blev banket op i krogen med højreskøjten.

De to mål bringer Greenwood op på 15 fuldtræffere i sin første hele sæson som førsteholdsspiller for klubben - en statistik, der tillader United-fansene at være håbefulde for fremtiden.

Det er nemlig en langt bedre statistik end selveste Cristiano Ronaldo, der i sin teenage-sæson i United "kun" scorede seks mål - den næste på listen som Greenwood skal jagte, er Wayne Rooney, der havde 17 mål som sit højeste antal i teenage-regi. Det beretter Daily Star.

Uanset det endelige resultat kan Greenwood glæde sig over at blive den første teenage-spiller i klubben til at score 15 mål i en sæson siden Rooney i 2004.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER