Fodbold nyheder

Klopps perfekte Lallana-erstatning

Af Troels Drasbech

Klopp behøver ikke at købe en erstatning for Lallana, når englænderen forlader klubben efter indeværende sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jurgen Klopp ligger formentlig ikke søvnløs om natten angående den perfekte erstatning for Lallana, når den 32-årige englænder med alt sandsynlighed forlader "The Reds" efter sæsonens afslutning, hvor spillerens kontrakt udløber.

Klubbens forbrugslyst er ikke prangende i år grundet pandemien, hvilket Timo Werner-sagaen er det eksplicitte bevis på. Klubbens ejere trak sig fra handlen med angriberen, da man ikke var villig til at betale transfersummen på 440 millioner kroner. Det var tydeligvis vigtigere at fastholde klubbens økonomi i balance.

Derfor skal tomrummet efter Lallana udfyldes af en af klubbens egne spillere. Den 19-årige Curtis Jones er nemlig den klare favorit til at overtage den frie plads i Liverpool-truppen, da Klopp anser ham som den perfekte erstatning. Det erfarer The Athletic.

Englænderen, der har bevæget sig igennem klubbens akademi, har vist flere lovende takter for førsteholdet denne sæson, hvor det fantastiske langskudsmål i Merseyside-derbyet mod Everton i FA Cuppen fremstår som det ultimative højdepunkt.

Jones er uden tvivl klar til at blive en fast bestanddel af førsteholdet, hvor flere af englænderens indhop har båret præg af en stor modenhed trods sin unge alder.

Lallana derimod rygtes kraftigt til Leicester, hvor han vil blive genforenet med sin tidligere manager i Liverpool, Brendan Rodgers. Den 32-årige har spillet 178 kampe for "The Reds", hvilket har kastet 22 mål og 22 assists af sig.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik