Fodbold nyheder

Avis:
Liverpool og Thiago Alcantara er enige

Af Daniel Fisker

Det er ifølge SPORT kun de økonomiske formaliteter, som i øjeblikket forhindrer Thiago Alcantara i at blive Liverpool-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München ved, at Thiago Alcantara – efter syv år i den sydtyske storklub – ønsker at søge nye græsgange. Denne søgen efter nye græsgange har ifølge SPORT resulteret i, at den spanske midtbanekreatør skifter fra et mesterhold til et andet mesterhold.

Forhandlingerne mellem Liverpool og Thiago er ifølge den spanske avis så fremskredne, at de to parter praktisk talt er nået til enighed. Nu skulle det således kun være spørgsmålet om transfersummens størrelse, der i øjeblikket forhindrer Thiago i at blive Liverpool-spiller.

Der er ifølge SPORT taget hul på forhandlingerne mellem Bayern München og Liverpool, som dog er gået i hårknude. Bayern München vil have 260 millioner kroner for Thiago. Liverpool er ikke interesseret i at betale hele beløbet på én gang, hvorfor ”The Reds” vil tænke kreativt, hvis ikke Bayern München slækker på deres priskrav.

Jürgen Klopp har aldrig lagt skjul på sin beundring for Thiago, som den nuværende Liverpool-manager mødte talrige gange, da han var træner i Borussia Dortmund. Anfield har ifølge SPORT været den mest sandsynlige destination for Thiago, siden det kom frem, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, som udløber i 2021.

Mere om Thiago Alcântara

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik