Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Stefan Lindahl

Indkast giver dig her dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rennes’ sportsdirektør Florian Maurice fortæller, at man ikke har tænkt sig at sælge stjernefrøet Eduardo Camavinga, end ikke for 600 mio. kroner. (AS)

FC Barcelonas træner Quique Setien hænger angiveligt fast i sit job med det yderste af neglene, og samtidig er den hollandske landstræner Ronald Koeman, som efter sigende afviste den ledige stilling som træner i klubben, da Ernesto Valverde blev fyret tidligere på året, flyttet ind i et nyt hus i Barcelona. (Mail)

Henrikh Mkhitaryan ser ud til at blive permanent i AS Roma efter indeværende sæson. (Mail)

Real Sociedad er favoritter til at leje Real Madrids Takefusa Kuba i den kommende sæson, når japaneren vender tilbage til Madrid-klubben fra RCD Mallorca, som er på vej ud af La Liga. (Diario AS)

Den tidligere Everton-manager Marco Silva er favorit til at overtage jobbet som træner i Valencia. (Onda Cero)

Alexis Sanchez og Chris Smalling vender begge tilbage til Manchester United, når deres leje-ophold hos henholdsvis Inter og Roma udløber efter Serie A-sæsonen. (Football Italia)

Inter og Brescia forhandler om Sandro Tonali. Efter sigende er Tonali og Inter enige om de personalige betingelser, hvorfor kun enigheden mellem de to klubber mangler. (Sky Sport Italia)

Sky Sport bekræfter, at Leroy Sané er ankommet til sit lægetjek i Bayern München. (Bavarian Football)

Repræsentanter for Lilles angriber Victor Osimhen bekræfter, at angriberen er meget imponeret over projektet i italienske Napoli. (Football Italia)

Miralem Pjanic får en frikøbsklausul på 3 mia. kroner i FC Barcelona. (CNN)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik