Inter - Sampdoria

Italien: Serie A
Inter R. Lukaku (10), L. Martínez (33)
Stadio Giuseppe MeazzaFuld tid2-1
Sampdoria M. Thorsby (53)
Lineup

Eriksen:
Den rigtige beslutning

Af Christian Bang Jensen

Danske Christian Eriksen mener selv, at det var den helt rigtige beslutning at tage til Milano og spille for Inter efter flere år hos Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Med assist og flere gode muligheder, sprudlede danske Christian Eriksen søndag aften for Inter, da Serie A-sæsonen blev genoptaget med en 2-1-sejr for ”Nerazzurri.” I Coppa Italia-finalen blev det tilmed til en scoring for den 28-årige dansker og kreatøren har generelt fået en god start hos Inter, hvor også træner Antonio Conte flere gange har rost den nytilkommende profil.

Christian Eriksen er dermed faldet godt til i det italienske, og han mener selv, at det var den rigtige beslutning at tage til Milano-klubben.

- Jeg er blevet mødt med en masse varme fra både fans og mine holdkammerater. Jeg er stolt over at være her og af det faktum, at Inter ville have mig. Tingene bliver ved med at blive bedre, og jeg tror, at det var den rigtige beslutning at komme hertil. fortalte den 28-årige midtbanespiller til italienske "Sky Sport."

- Jeg tror ikke, at I har set den sande Eriksen endnu. Jeg kan forbedre mig yderligere, og jeg håber at score flere mål, ligesom jeg gjorde mod Napoli, men det hjalp ikke holdet, så det betyder ikke noget for mig, fortsatte danskeren.

Coronakrisen i Italien har haft store konsekvenser for den første tid i klubben. I begyndelsen af krisen blev Christian Eriksen sendt i 14 dages karantæne på klubbens træningsfaciliteter sammen med resten af holdet efter en kamp i Torino mod Juventus. Samme dag som karantænen begyndte, blev danskeren smidt ud af sit hotel, der måtte lukke ned på grund af den italienske nedlukningspolitik. Han fandt dog i samarbejde med klubben et nyt sted at bo, men med forlængelsen af nedlukningen valgte Christian Eriksen og kæresten, at tage til Danmark.

I midten af april kom den 28-årige midtbanespiller tilbage til Italien, men da han havde været i udlandet, blev han (igen) sendt i 14 dages karantæne inden han kunne begynde på træningsbanen sammen med holdkammerater som Romelu Lukaku, Lautaro Martnez og Samir Handanovic.

Tilskuere er endnu ikke tilladt på de italienske stadioner, og derfor har de mange fans ikke haft mange lejligheder til at se den nye stjerne live. Christian Eriksen selv erkender også, at de tusindvis af Inter-fans mangler på lægterne, når der spilles store opgør.

- Jeg er ærgelig over ikke at opleve den atmosfære, som fansene giver på stadionet, sagde Christian Eriksen til ”Sky Italia” søndag aften.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea