Troels Drasbech

Pedro vil ikke spille - tæt på Serie A-klub

Spanieren vil ikke satse sit helbred inden skiftet til Serie A.
Pedro vil ikke frivilligt være med til færdiggørelsen af Premier League sammen med Chelsea, da spanieren har indgået en aftale med AS Roma startende fra 2020/21-sæsonen. Den lille tekniker vil ikke risikere muligheden for en skade inden skiftet til den italienske hovedstadsklub. Det erfarer den troværdige Chelsea-journalist, Simon Johnson, via The Athletic.

Kilder har fortalt den engelske avis, at Pedro angiveligt har indgået en toårig aftale med klubben fra Seria A, hvilket inkluderer muligheden for endnu et år. Teknikeren vil blive betalt i omegnen af 450.000 kroner om ugen.

Kontrakten med Chelsea udløber ved slutningen af juni måned, hvor London-klubben har forsøgt sig med en kortvarig forlængelse, der vil udløbe når den nuværende sæson afsluttes. Klubben har ni kampe i Premier League, en FA Cup-kvartfinale og returkampen mod Bayern München i Champions League som minimum tilbage i sæsonen.

Pedro kunne derfor være en vigtig spiller i kampen om top fire i ligaen samt en mulig triumf i FA Cuppen - returkampen mod Bayern må dog anses som værende næsten afgjort, da de nykårede tyske mestre vandt første kamp 0-3 i London. Det bliver derfor spændende og se, hvad udfaldet bliver i Pedro-sagen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER