L. de Jong (46), D. Carlos (87)
Torsten Brix

Spil: Levante vs. Sevilla

Igen idag har vi blikket rettet mod Spanien, hvor La Liga kører på skinner igen. Levante skal idag møde Sevilla.
Levante ligger på en solid 12. plads. Inden corona havde de en skidt periode på seks nederlag, en uafgjort og to nederlag. Derfor var det et kæmpe selvtillidsboost, at de i syv minutters tillægstid udlignede til 1-1 mod Valencia i weekenden. Levante så uskarpe ud, og skabte meget få chancer mod Valencia. I dag mangler de deres topscorer Roger, der fik rødt mod Valencia.

Sevilla kæmper med om top fire, hvor de i øjeblikket ligger nummer tre. De spiller offensivt fodbold, men havde stadig svært ved at score i weekendens kamp mod Betis. Et meget tvivlsomt dømt straffespark resulterede dog i første af to mål til Sevilla i den kamp. Sevilla har spillet under 2,5 mål i 17 ud af 28 kampe og dermed 11 under.