Troels Drasbech

Pogba gange to = Fernandes

Portugiseren har en markedsværdi, der er dobbelt så høj ifølge CIES.
Bruno Fernandes er i skrivende stund den mest værdifulde midtbanespiller i verden.

Ifølge den seneste markedsværdi-liste, der bliver leveret af CIES Football Observatory, er Fernandes steget hele 220 millioner kroner siden sin ankomst til United, hvilket giver spilleren en værdi på hele 780 millioner kroner. Det erfarer engelske Daily Mirror.

På andenpladsen finder man engelske Mason Mount med 764 millioner kroner, og til at færdiggøre podiet kommer hollandske Frenkie De Jong med 760 millioner kroner.

En bemærkelsesværdig observation fra det engelske medie er, at Paul Pogba ikke engang formår at bide sig fast blandt de 20 dyreste spillere på listen fra CIES - franskmanden er værdisat til 375 millioner kroner med indiciet, at han er faldet væsentlig i værdi siden United-skiftet i 2016. Portugiseren er altså dobbelt så meget værd som sin franske holdkammerat.

En række af de primære faktorer CIES voterer ud fra, for at få det mest akkurate skøn på markedet, er følgende: Evner, alder, formkurve, kontraktens længde og nyere handler.

Fernandes har da også imponeret siden ankomsten til Old Trafford, hvor United bl.a. er tilbage i kampen om Champions League-pladserne. Noget som Fernandes og resten af mandskabet skal kæmpe videre om den 19. juni, hvor de skal til London og møde Tottenham i genåbningen af Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER