Troels Drasbech

Messi gjorde Salah bedre

Uden den argentinske troldmand havde Salah måske ikke ramt samme niveau.
Mohamed Salah er blevet en verdensomspændede stjerne i Liverpool - noget der bl.a. skyldes et gammelt råd om at adaptere Lionel Messis spillestil. Rådet kom fra den tidligere egyptiske landsholdstræner, Bob Bradley. Det skriver Daily Star.

Bradley trænede det egyptiske landshold fra 2011 til 2013, hvor han i perioden arbejdede med Salah, der i 2011 var et spirrende talent i den egyptiske klub, Al Mokawloon. Selvom det tog den 27-årige kantspiller noget tid at finde storformen - først i Roma og yderligere i Liverpool - så mener Bradley, at han bør krediteres for at have bidraget til Salahs flotte udvikling:

- Salah har udviklet sig meget, siden jeg forlod det egyptiske landshold - han er en fantastisk spiller. Jeg bad ham om at observere Messi nøje, så han kunne forbedre sine præstationer, og han tog imod mit råd.

- Dengang prøvede jeg at ændre hans position, så han i stedet skulle løbe dybt som angriber, da han har utrolig meget fart. Han er nu en af de bedste spillere i verden, udtalte Bradley til den egyptiske TV-kanal, Sada El Balad.

Salah har indtil videre i sin Liverpool-karriere spillet 144 kampe og scoret svimlende 91 mål til følge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER