Fodbold nyheder

Chelsea går all in - 625 millioner kroner for midtbane-talent

Af Troels Drasbech

Pengene fra sidste sommers Hazard-salg kan hurtigt for ben at gå.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea vil forsøge at erhverve sig endnu en ung stjerne fra Bundesligaen, hvilket betyder, at det forventede køb af Timo Werner for 440 millioner kroner måske ikke bliver klubben fra Londons eneste tyske erhvervelse denne sommer.

Chelsea har efter sigende rettet fokusset mod en erstatning for Pedro og Willian, hvor valget er faldet på 20-årige Kai Havertz fra Bayer Leverkusen. Det skriver Daily Mail samt adskillelige andre medier.

Interessen for den offensive spiller er betragtelig stor blandt Europas største klubber, hvilket gør økonomien til en af de helt afgørende faktorer i kampen om Havertz - med en markedspris på 625 millioner kroner må flere af klubberne kapitulere, men Chelsea skulle efter sigende være opsatte på at forstærke truppen med den 20-årige, så de igen kan blive aspiranter til titlen.

Efter ophævelsen af deres 'transfer ban' har Chelsea allerede købt Hakim Ziyech for cirka 300 millioner kroner, hvilket med købene af Werner og Havertz vil udmunde i en transfersum på næsten halvanden milliard. Dog har klubben ikke haft muligheden for at benytte sig af pengene fra Hazard-salget, hvilket indbragte 750 millioner kroner.

Alt tyder i hvert fald på, at Chelsea går all in på Premier League i 2020/21-sæsonen.Mere om Kai Havertz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik