Fodbold nyheder

Henriksen inden Brøndby:
Massere af selvtillid på holdet

Af Malthe Noes

Horsens-lejren rider videre på selvtillidsbølgen efter mandagens overraskende 1-0 sejr.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hos AC Horsens er målsætningen uden tvivl at erobre 3F Superligaens ottendeplads og dermed sikre sig en plads uden for nedrykningspuljen efter grundspillets sidste kamp. Det kræver dog bl.a. en sejr over Brøndby IF, som Bo Henriksens tropper skal besejre i søndagens kamp på CASA Arena.

Mandag leverede Horsens dog en større overraskelse ved at stjæle tre point i Herning og dermed snuppe en sejr over mesterskabsfavoritterne fra FC Midtjylland. Siden sejren er selvtilliden høj i Horsens-lejren, hvor også Bo Henriksen fortæller til klubbens egen hjemmeside, at de tror på point:

- Vi glæder os til at spille mod endnu en dygtig modstander i morgen, og der er ingen tvivl om, at der venter endnu en svær opgave, men vi har før leveret fine resultater mod Brøndby, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kan gøre det igen.

- Spillerne er i fantastisk forfatning – både fysisk og mentalt – og selvtilliden er ikke blevet mindre efter sejren over FC Midtjylland.

Henriksen har også Bjarke Jakobsen og Simon Okosun tilbage på holdkortet.

- Hele holdet gjorde det fantastisk mod FC Midtjylland, og det var endda uden de her stærke spillere på banen, men jeg ser det som noget positivt og er rigtig glad for de forskellige muligheder, det giver mig.

- Vi skal have en stærk trup, hvor mange byder sig til, og så er det op til mig at udtage de spillere, der kan gøre ondt på Brøndby, siger Horsens-træneren.

Mere om Horsens

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik