Leverkusen - Bayern München

Tyskland: Bundesligaen
Leverkusen L. Alario (10), F. Wirtz (89)
BayArenaFuld tid2-4
Bayern München K. Coman (27), L. Goretzka (42), S. Gnabry (45), R. Lewandowski (66)
Lineup

Spil:
Leverkusen vs. Bayern

Af Torsten Brix

Idag kigger vi på kampen mellem Leverkusen og Bayern München.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leverkusen kæmper med om den vigtige top 4, hvor de lige nu ligger nummer fem med samme antal point som Mönchengladbach. De spiller fornuftig fodbold, og har flere klasse spillere på holdkortet. Efter corona er de startet med tre sejre og et nederlag. Til opgøret mangler de stadig vigtige Lars Bender samt stjernen Kevin Volland, der dog er ved at komme sig. Derudover er Jonathan Tah tvivlsom til dagens opgør.

Bayern er en klasse for sig, hvilket de viser igen og igen. De ligger nummer et med syv point ned til Dortmund. Bayern har verdensstjerner på alle positioner, og har nu vundet 14 ud af de seneste 15 Bundesliga-kampe. De spiller utrolig offensivt fodbold, hvorfor det er svært for modstanderen at få boldbesiddelse. Bayern mangler Coutinho, Süle, Thiago og Tolisso, men er dækket meget solidt ind på alle positioner.

Selvom Leverkusen har et fornuftigt hold og, at de har gjort det godt efter corona, er det ikke hver dag man kan få Bayern sejr til odds 1.50. Bayern har revanche til gode, hvilket vi tror på, at de formår at tage. Dagens spilforslag er:

Bayern München sejr til odds 1.50 (Bethard).

Dette spilforslag er leveret af Bettingbåden.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik