Fodbold nyheder

Falk:
Vi skal jagte chancen

Af Mike Hjulmand

FC Købehavns mulighed for at vinde Superligaen denne sæson er ikke særlig stor, men ”Løverne” jagter stadig guldet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Første runde af Superligaen efter genstarten kunne ikke have gået meget bedre for hovedstadsklubben. Et chokerende nederlag til FC Midtjylland hjemme mod AC Horsens og samtidig var FCK alt dominerende og vandt 4-1 på udebane over Lyngby. Det har gjort, at FCMs forspringet nu er på ni point.

- Vi har ikke prøvet det mange gange i denne sæson, at vi tager point på FC Midtjylland, så det er rart. Det er selvfølgelig guldet vi spiller for, men vi har sat os sig i en svær situation. Vi skal ud og jagte den chance der er, det gør man i denne klub, men samtidig skal vi koncentrere os udelukkende om os selv, fortæller Rasmus Falk til Indkast.dk.


Ord ført ud i livet
Inden genstarten af Superligaen fortalte Rasmus Falk om, at han gerne vil bidrage med flere mål og de ord har han fået ført ud i livet. Falk har nu scoret i de sidste to kampe, et i træningskampen mod Sønderjyske og igen et mål i mandagens Superliga-kamp mod Lyngby. Tidligere i sin karriere har Falk været garant for at score mål, men det var faktisk midtbanespillerens første mål i Superliga-sæsonen.

- Det er dejligt at komme på måltavlen, men det er jo noget jeg har været vant til i hele min karriere, men det er et punkt, hvor jeg gerne vil hjælpe holdet endnu mere, lyder det fra Falk.

Næste kamp for FCK er på søndag klokken 17, hvor Randers FC kommer på besøg i Telia Parken.

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik