Fodbold nyheder

- Vi har 11 finaler tilbage

Af Troels Drasbech

Det bliver et brag af en afslutning i den spanske LaLiga.

Article image

Den spanske LaLiga er lige på trapperne, hvor første kamp efter den tvungne corona-pause bliver spillet den 11. juni. Med 11 kampe tilbage i ligaen bliver det et brag af en afslutning i toppen af tabellen, hvor Real Madrid og Barcelona er de klare favoritter til at kæmpe om titlen.

Spanske Lucas Vazquez fra Madrid-lejren har i et interview med spanske Marca forklaret, at man i hovedstadsklubben fokuserer på hver enkelt kamp som et 'must-win', da de er to point bag Barcelona inden genoptagelsen.

- Vi har 11 finaler tilbage - det er sådan, vi ser på det. Forhåbentlig kan vi få 11 sejre og vinde LaLiga, udtalte Vazquez til Marca.

1. pinsedag har været første træningsdag, hvor klubberne i den spanske liga måtte have fuldt mandskab inddraget i træningspassene, og Vazquez føler, at de i Madrid knokler, så hårdt som de kan:

- Vi gør alt det, vi behøver, hvilket er holdtræning, hvor vi kan presse hinanden til det yderste, inden LaLiga vender tilbage. Det fysiske arbejde samt det psykologiske aspekt er meget vigtigt - vi vil vende tilbage i god form, afsluttede den spanske kantspiller.

Real Madrids første kamp i ligaen bliver mod Eibar den 14. juni.

Mere om Lucas Vázquez

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik