Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

I Manchester United, som ifølge en tidligere angriber ikke bør hente Philippe Coutinho, er man fortsat sikre på at få fingrene i Jadon Sancho denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er åbne overfor idéen om, at den franske midtbanespiller Adrien Rabiot bliver en del af byttehandlen, hvis Juventus vil forsøge at bytte sig til Paul Pogba. (Calciomercato)

Arsenal overvejer at tilbyde David Luiz en ny kontrakt, som vil betyde, at den brasilianske forsvarsspiller går ned i løn. (Telegraph)

Jan Vertonghen er dukket op på radaren hos flere italienske klubber, fordi sandsynligheden stiger for, at den belgiske forsvarsspiller forlader Tottenham, når hans kontrakt udløber i juni. (Mail)

Manchester United fortsætter forhandlingerne med Shanghai Shenhua, fordi ”The Red Devils” er interesseret i at beholde lejesvenden Odion Ighalo indtil januar 2021. (Goal)

Chelsea kan få fingrene i Philippe Coutinho på en lejeaftale denne sommer, fordi man i FC Barcelona ikke nødvendigvis er interesserede i at sælge brasilianeren. (Express)

Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov har opfordret sin tidligere klub til ikke at hente Philippe Coutinho denne sommer. (Mirror)

Arsenal-midtbanespilleren Lucas Torreira, som tilsyneladende går en usikker fremtid i møde, drømmer om en transfer til Boca Juniors. (Evening Standard)

I Manchester United er man fortsat sikre på at få fingrene i Jadon Sancho før næste sæson, selvom Borussia Dortmund ihærdigt forsøger at holde på den 20-årige englænder med en ny kontrakt. (90min)

Stoke City og Preston North End er i højeste alarmberedskab, fordi det ikke er lykkedes for Celtic at underskrive en ny kontrakt med den 32-årige kantspiller Jonny Hayes. (Mail)

Middlesbrough er parate til at sælge den talentfulde midterstopper Dael Fry. Championship-klubben forlanger omkring 165 millioner kroner for den 22-årige englænder, som har fået sin fodboldopdragelse i klubben. (90min)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik