Fodbold nyheder

Liverpool-lejesvend:
Underligt at spille uden fans

Af Daniel Fisker

Liverpool-lejesvenden Marko Grujic har givet et indblik i, hvordan det er at spille uden tilskuere.

Article image

Marko Grujic har gang i sin anden sæson som lejesvend i Hertha Berlin. Denne sæson er dog noget helt særligt grundet coronavirussen, som satte Bundesligaen på pause i godt og vel to måneder.

Nu er Bundesligaen dog genoptaget uden tilskuere på lægterne, hvilket – efter to spillerunder – har fået den 24-årige serber til at reflektere. Det bliver ligeledes uden tilskuere, når holdkammeraterne fra Liverpool igen skal i aktion.

- Det er en smule underligt, når man spiller uden fans, udtaler Marko Grujic ifølge Evening Standard.

- Det er noget andet. Det føles lidt som en træningskamp, men det er stadigvæk meget bedre end den situation, hvor vi bare sad derhjemme og lavede øvelser.

- Den første (kamp, red.) var selvfølgelig den mest mærkelige, men så bliver man vant til det. Man kan høre alting på banen – de andre trænere og de andre spillere – så det er lidt underligt.

- Der er ingen energi fra fansene efter en god dribling eller en god aflevering eller noget, men sådan er det.

- Der kommer til at gå tid, før tingene bliver normale igen, så vi er nødt til at tilpasse os. Vi må tilpasse os.

Liverpool købte Marko Grujic i Røde Stjerne i januar 2016, hvorefter han straks blev sendt tilbage til Røde Stjerne på en lejeaftale. Serberen, som har spillet 14 førsteholdskampe, har siden været udlejet til Cardiff og Hertha Berlin.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik