Tyskland: Bundesligaen
FT
0 - 1
(0 - 1)
Dortmund
Bayern München
J. Kimmich (43)
Torsten Brix

Spil: Dortmund vs. Bayern München

I dag er der dømt gyser opgør i den tyske Bundesliga, når stortalenterne fra Dortmund på Iduna Park tager imod giganterne fra Bayern München.
Dortmund ligger på en nuværende 2. plads i ligaen, hvor de har fire point op til Bayern på 1. pladsen. Derfor er dagens opgør utrolig vigtigt for Dortmund således, at de holder Bayern i snor. Dortmund spiller fortrinlig fodbold og har nu vundet seks Bundesliga-kampe i streg. De spiller dejlig offensiv fodbold, og har nu deltaget i 22 kampe med over 2,5 mål og blot fem kampe med under. Matts Hummels er tvivlsom til opgøret, hvilket vil være en stor amputering for hjemmeholdet.

Bayern er virkelig vågnet op til dåd efter trænerskiftet og har nu vundet tolv ud af de seneste tretten kampe i Bundesligaen. De spiller ligeledes meget offensiv fodbold og har ligesom Dortmund deltaget i 22 kampe med over 2,5 mål samt fem kampe med under.

I deres seneste ni ud af ti indbyrdes kampe har der været over 2,5 mål, og vi tror på en gentagelse af dette. Dagens spilforslag er:

Over 2,5 mål til odds 1.40 (Nordicbet).

Dette spilforslag er leveret af Bettingbåden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER