Malthe Noes

Landsmand roser Dortmund-komet

Den unge angriber suser mod toppen…
Navnet er Erling Haaland. Et navn som allerede har sat sig fast i hovederne på alle fodboldinteresserede verden over. Den 19-årige nordmand suser mod toppen, hvor han med sine toppræstationer på banen og konsekvente interviews ikke er gået forbi nogens næse.

Opmærksomheden omkring den unge angriber startede i Red Bull Salzburg, hvor han med sine mange mål i Champions League slog rekorder, som fik topklubberne til at vende øjnene mod nordmanden. Siden sit skifte til Dortmund tilbage i december sidste år er opmærksomheden ikke blevet mindre, hvor han gang på gang høster roser fra nogle af de største navne indenfor sporten. Nu kommer roserne dog fra hjemlandet selv hvor landsholdskollegaen Joshua King, som til dagligt spiller i engelske Bournemouth, sætter ord på Haalands kvaliteter:

- Han har en god mentalitet. Han er rendyrket angriber og kan dufte målene mere end nogen andre, jeg har set i den norske landsholdsdragt siden Ole Gunnar Solskjær.

- Han er et uhyre stort talent, og han kommer til at blive en af verdens bedste angribere. Han er stadig ung, og det er fedt at se, hvordan han tackler presset, fortæller Joshua King til tv2.no.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER