Fodbold nyheder

David Nielsen om tomme tribuner

Af Torsten Brix

AGF-træneren vil gerne have åbnet op – snart!

Article image
Ritzau-Scanpix

- Det vil altid være en fordel for Horsens at spille i Parken mod FCK uden tilskuere. Det samme gælder for os. Det vil være en fordel for Hobro at møde os i Aarhus uden tilskuere. Man aner ikke, hvad der vil ske. Det handler om at være klar til at spille. Der vil være kampe, hvor man vil sige, at i dag kunne vi godt have brugt vores tilskuere.

Sådan siger David Nielsen til Jyllands-Posten om den mulige Superliga – uden tilskuere. Om de tomme tribuner fortsætter AGF-træneren:

- Jeg håber og tror på, at vi kan nå at få tilskuere til kampene i år. Der er ingen grund til at sige, at det ikke er muligt. Jeg håber, at hele Danmark pludselig finder ud af, at vi kan åbne alt, som det var før. Jeg er også positivt indstillet. Der skal nok være nogle, der siger, ”Hold kæft, hvor er han dum.” Men sådan fungerer jeg. Vi skal spille fodbold, folk kan gå på café, og hvis der må være 500 tilskuere, er det fint. Der er kæmpe forskel på ingen tilskuere og bare 500. Skal vi holde en meters afstand, så kunne det godt være, at man i juli kunne have et vist antal tilskuere inde.Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik