Frederik T. Sørensen

Medie: Bale afviste MLS-klub

Gareth Bale har før udtalt, at han var interesseret i et MLS-skifte. Nu skriver medie, at han allerede har haft chancen.
I starten af maj måned meddelte den walisiske superstjerne Gareth Bale, at MLS efter hans mening var en liga i positiv udvikling og et sted, hvor han godt se sig selv spille en dag.

- Jeg kan godt lide den (MLS, red.). Det er en liga på vej frem, og den bliver ved med at udvikle sig. Jeg ville helt klart være interesseret, meddelte han på daværende tidspunkt til Hat Trick Podcast.

Det ligner da også mest af alt, at Bale er kørt sur i tilværelsen i Real Madrid, hvor klubben og særligt tilhængerne efterhånden helst ser, at han bliver afskibet inden længe - særligt på grund af hans ugeløn på 5,4 millioner kroner.

I de seneste transfervinduer har et skifte til Kina, navnlig Jiangsu Suning, ofte været på tale, uden at det har udmøntet sig i et skifte.

Nu meddeler The Athletic dog, at Real Madrid har haft endnu en chance for at afskibe den løntunge waliser, men at tilbuddet blev afvist af Bale-lejren, da den tilbudte løn ikke matchede spillerens forventninger.

Ifølge mediet var det en unavngiven MLS-klub fra Eastern Conference, der på et tidspunkt skulle have lagt et bud på Bale. I Eastern Conference findes hold som Atlanta United, Philadelphia Union, D.C. United og fra kommende sæson David Beckhams Inter Miami.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER