Fodbold nyheder

Jobbe:
Alt er sat ind på Brøndby

Af Mike Hjulmand

Indkast.dk har talt med Brøndby-darlingen Jesper Lindstrøm, der er gået fra ukendt U/19-spiller til fanfavorit.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jesper Lindstrøm bedre kendt under navnet "Jobbe", er definitionen af en Brøndby-dreng. Han har været fan af klubben, så længe han selv kan huske tilbage og familien er lige så store fans af klubben. Nu repræsenterer "Jobbe" Superliga-klubben Brøndby IF på den store scene i Danmark, men det begyndte med en hjemmekamp mod Gdansk. Jesper Lindstrøm blev skiftede ind i slutminutterne af kampen og blev i kampens forlænget spilletid matchvinder med to scoringer og den kamp huskes stadig.

- Det var utrolig fedt at spille en europæisk kamp. Jeg bliver skiftet ind i 89 minut, men brænder en stor chance. Senere i forlænget spilletid scorer jeg så to mål og det var jo en utrolig fed følelse og det var super fedt at sende Brøndby videre, fortæller Jesper Lindstrøm til Indkast.dk.


Fra ukendt u19-spiller til fanfavorit
Jesper Lindstrøm tog fansene på Vestegnen med storm og gik fra at være en lidt ukendt U/19-spiller til at være en alle havde en holdning til.

- Det var da lidt underligt. I starten var jeg jo bare en U/19-spiller, men på få dage vendte det hele. Jeg blev genkendt på strøget og folk spurgte om billeder. Nu skal man tænke lidt mere over de ting man laver, men jeg synes det er super fedt, lyder det fra "Jobbe".

Til trods for Jesper Lindstrøm blæste fansene omkuld har kampene inden den ufrivillige pause grundet Covid-19 ikke budt på særlig meget spilletid for den unge kantspiller, men det kan skyldes et formationsskifte.

- Det er jo selvfølgelig ærgerligt for mig personligt, når jeg er bedst på kanten, men Niels (cheftræner Niels Frederiksen, red.) ser formationen 3-5-2 som god også må jeg arbejde stenhårdt og gøre det bedste jeg kan i holdets tjeneste, siger Lindstrøm.


Flere solgte trøjer end pladser på stadion
Brøndby IF lancerede støttetrøjer som man kunne købe for at støtte klubben under denne tid og jeg skal da lige love for, at der blev købt støttetrøjer. Der meldes i flere medier om, at beløbet på støttetrøjerne har oversteget den transfersum som Brøndby IF fik for Kamil Wilczek i vinter. Utrolig imponerende.

- Brøndby er den klub jeg altid har holdt med og hele min familie har gjort, så alt er bare opsat til Brøndby IF for mig og min familie. Klubben har solgt lidt over 34.000 støttetrøjer det siger bare lidt, det er jo flere trøjerne end pladser rundt omkring på diverse stadions i landet, lyder der fra "Jobbe" der fortsætter:

- Støtten er bare helt unik i Brøndby og man får virkelig lyst til bare at gøre alt, hvad der står i ens magt for denne klub. Brøndby IF er bare noget helt specielt, fortæller Lindstrøm til Indkast.dk.

De resterende kampe i denne sæson står til at skulle færdigspilles uden tilskuere og det kan blive en meget underlig fornemmelse, men måske kan det blive en vanesag ret hurtigt. For Brøndbys spillere har prøvet det i kampen ude mod FC Nordsjælland, der var sidste kamp inden coronavirus.

- Kampen mod FC Nordsjælland var underlig, men vores fans var ude foran stadion og man kunne høre dem når vi scorede, men det var selvfølgelig meget anderledes. Vi er vant til vores kæmpe fanskare, der synger os frem, men samtidig er det også lidt sjovt at se, hvordan de forskellige reagerer. Nu kan man høre alt, hvad der bliver sagt inde på banen. I fremtiden vil det nok være blevet en vane efter nogle kampe, men vi må håbe sygdommen er ovre inden længe, så fansene også kan komme tilbage på stadions igen, siger Jesper Lindstrøm.

Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik