Fodbold nyheder

Celtic er skotske mestre

Af Simon Lindgren

I februar skuffede Celtic fælt og blev slået ud af Europa League af FCK. Nu kan de kalde sig skotske mestre for niende gang i træk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fodboldfans kunne i weekenden juble over, at der igen var fodbold fra øverste hylde. Bundesligaen er blevet sparket i gang igen, og flere ligaer arbejder på højtryk for at finde en måde, hvorpå de kan gennemføre sæson. Nogle lande har droppet ideen om at gennemføre og har derfor afsluttet deres hjemlige ligaer. Det er blandt andet sket i både Frankrig, Holland og Belgien.

I England kæmper alle de implicerede parter for at nå til enighed om vilkårene for en genstart, men Englands skotske overbo har valgt at gå i en anden retning. Den skotske Premiership er nemlig blevet afsluttet med otte resterende spillerunder. Celtic er blevet kåret som vinder, og dermed vinder de det skotske mesterskab for niende gang i streg.

Det er desværre ikke alle hold i Skotland, der nyder godt af den for tidligt afsluttede sæson. Hearts rykker nemlig ud af den bedste skotske række, selvom de matematisk sagtens kunne nå at redde livet. Hearts kan dog stadig nå lidt oprejsning i indeværende sæson. I Skotland er man nemlig fast besluttet på at forsøge at gennemføre den skotske pokalturnering. Pokalturneringen har nået semifinale-stadiet, og her skal de nykårede nedrykkere fra Hearts møde Hibernian, mens de
nykårede mestre fra Celtic op mod Aberdeen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik