Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Daniel Pantic

Hermed følger mandagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Sociedad-forsvarspiller Diego Llorente, er på udkig efter et skifte til sommer og Monaco og Liverpool er blandt de interesserede. (La Razon)

Den 19-årige Fiorentina-midtbanespiller Christian Koffi, valgte ikke at skifte til Liverpool i 2018, men siger, at han ikke begik en fejl. (sofoot)

Brescia-midtbanespiller Sandro Tonali, som har været sat i forbindelse med Liverpool, er på nippet til at skifte til Inter Milan, efter at den 20-årige afviste et skifte til Serie A-rivalerne Juventus. (Le10 Sport)

FC Barcelona er indstillet på at optrappe forhandlingerne med både Inter og Juventus over Lautaro Martinez og Miralem Pjanic. (Mundo Deportivo)

Juventus nægter at rokke sig fra en byttehandel, som ville involvere, at Arthur skiftede til Juventus, og Miralem Pjanic røg til Barcelona. (CalcioMercato)

AC Milan har vendt blikket mod PSV-stjernen Denzel Dumfries. Den 24-årige forsvarsspiller fik for nylig ny agent i form af superagent Mino Raiola, der også har AC Milan-målmand Gianluigi Donnarumma som klient. (CalcioMercato)

Den colombianske målmand Alvaro Montero har indgået en aftale med Besiktas. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik