Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Pantic

Jack Grealish kan blive rigtig dyr for United, Tolisso kan forlade Bayern München til sommer, og Juventus vil have Premier Leauge-angriber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United bliver nødt til at betale 670 millioner kroner for Aston Villa-midtbanespiller Jack Grealish, selv hvis Aston Villa rykker ned fra Premier League. (Mirror)

Bayern München-midtbanespiller Corentin Tolisso er også et transfermål for Manchester United, og den tyske klub er villige til at lade den 25-årige forlade klubben, for at finansiere transfermidler for andre spillere, herunder Manchester City-fløjspiller Leroy Sane, 24. (Express)

Juventus vil kæmpe mod Manchester United i kapløbet om at hente Wolves-angriber Raul Jimenez. (Times)

Bournemouth-fløjspiller Ryan Fraser menes at være interesseret i at skifte til Tottenham på en fri transfer, når hans kontrakt med Bournemouth udløber d. 30 Juni. (Mirror)

Liverpool-midtbanespiller Pedro Chirivella, er blevet tilbudt en femårig aftale, men er endnu ikke besluttet på sin fremtid, efter at have modtaget interesse fra Nantes og Rangers. (Goal)

Liverpool overvejer et sommerskifte for Roma-angriberen Nicolo Zaniolo, som også er et mål for Manchester United og Tottenham. (Corriere dello Sport)

I mellemtiden hævdes det, at Liverpool allerede havde gjort fremskridt på et potentielt skifte for Zaniolo før coronavirus-pandemien standsede sæsonen. (Il Tempo)

Crystal Palace planlægger en tredobbelt razzia på Burnley for manager Sean Dyche, fløjspiller Dwight McNeil, og forsvarsspiller James Tarkowski. (Mirror)

Inter Milan er klar til at lade Milan Skriniar forlade klubben til sommer, og Manchester United bliver nødt kæmpe mod Real Madrid for slovakken. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik