Fodbold nyheder

Bruce:
Supermarkeder og tankstationer er farligere end fodbold

Af Frederik T. Sørensen

Newcastle-manageren mener ikke, at der er den store fare ved at genstarte Premier League-sæsonen, men respekterer individuelle holdninger.

Article image

Newcastle Uniteds manager Steve Bruce mener, at man med en tur i supermarkedet eller på tankstation er mere udsat for at få COVID-19 end på en fodboldbane.

- Med de foranstaltninger, der bliver iværksat, er der efter alt at dømme en større risiko ved at gå i supermarkedet eller ved at tanke sin bil, udtalte Bruce til Sunday Telegraph.

- Hver eneste spiller og stabsmedlem bliver testet på søndag (i dag, red.) Når vi får resultaterne tilbage, og hvis alle er okay, har vi planlagt at starte med at træne tirsdag eftermiddag klokken 14.

Det er ikke alle Bruces spillere, der har været lige begejstret for, at både træning og kampe ser ud til at vende tilbage. Venstrebacken Danny Rose, der er lejet i Tottenham, var for nyligt ude og kritisere målet om at spille sæsonen færdig, da folks sikkerhed burde komme i første række, og at det ikke ville være en god idé at starte op igen, før at dødstallene falder markant.

Bruce er dog overbevist om, at de fleste af spillerne i hans trup glæder sig til at starte op igen, men har respekt for dem, der måtte blive væk:

- Hvis en spiller nægter at blive skiftet ind eller spille, har jeg sympati for det og ville forstå det, udtalte Bruce til mediet.

- De fleste af mine spillere, er tilfredse. Der var i øvrigt et møde med anføreren, og som trup var de glade for de forholdsregler, der bliver taget, men du bliver nødt til at respektere alles personlige synspunkter.

Mere om Danny Rose

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - RB Leipzig - Atlético Madrid