Fodbold nyheder

Kroos antyder karrierestop i Real Madrid

Af Daniel Fisker

Toni Kroos kan ikke forstille sig at rykke teltpælene op i Real Madrid, hvorfor den tyske midtbanespiller sandsynligvis lægger støvlerne på hylden på Santiago Bernabeu.

Article image
Ritzau-Scanpix

Toni Kroos har løftet sløret for, at han bliver i Real Madrid, indtil hans kontrakt løber ud i sommeren 2023. Den 30-årige tysker, som ikke kan forestille sig et kinesisk eventyr, kan ikke forestille sig at skifte til en anden klub.

- Tre år er lang tid i fodbold. Tre år i Real Madrid er endnu længere tid, udtaler Toni Kroos ifølge Football Espana.

- Jeg vil helt afgjort tilbringe de tre år i Real Madrid. Efterfølgende vil det være et godt tidspunkt – når jeg er 33 år gammel – at spørge mig selv: ”Hvordan er min fysiske form? Hvad er min motivation? Vil jeg stadigvæk fortsætte?”. Vi får at se.

- En ting, som i aldrig vil læse om mig, er: ”Kroos tager til Kina i endnu to år” eller en lignende nyhed. Jeg kan ikke forestille mig, at det vil være en mulighed for mig – at tage et andet sted hen igen.

Selvom Kroos er så godt som sikker på at ville spille i Real Madrid indtil 2023, så er det dog ikke sikkert, at opholdet i den spanske hovedstadsklub vil være slut til den tid. Tyskeren åbner således døren på klem for endnu en kontraktforlængelse.

Jeg vil ikke udelukke det, udtaler Toni Kroos til gengæld om yderligere et år i Real Madrid.

- Men et skifte til eksempelvis England, hvor de spiller meget fysisk fodbold, kunne jeg ikke forestille mig, når jeg er 33 år gammel.

Den centrale midtbanespiller satte i sommer sin underskrift på en ny kontrakt med ”Los Blancos”, hvilket foreløbig satte en stopper for transferrygterne, som nu – måske endegyldigt – er blevet aflivet af Toni Kroos, som skiftede til Real Madrid i sommeren 2014.

Mere om Toni Kroos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik