Fodbold nyheder

Riddersholm efterlyser testkampe

Af Torsten Brix

- En streg i regningen, hvis ikke vi kan komme til det…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Jeg håber, at vi får styr på at kunne spille testkampe snarest. Det er et vigtigt element, for at vi fra et fagligt perspektiv kan sætte spillerne i aktion igen med tryghed. Det er både fysisk, taktisk, teknisk og mentalt, at testkampene er vigtige for at gøre spillerne klar til at komme rigtig i gang. Derfor er det en streg i regningen, hvis ikke vi kan komme til det…

Sådan siger Glen Riddersholm i dagens udgave af Jyllands-Posten. SønderjyskE-træneren vil meget gerne have spillet nogle testkampe inden de den 2. juni skal op imod Brøndby i Superligaen, men måske kommer det også til at ske – eller hva´?

- Det er kommet lidt som en overraskelse, at vi ikke kan afvikle de testkampe. Det havde vi håbet på, for det er vigtigt, når vi trænere skal klæde vores spillere på. Vi skulle have træningskamp mod OB på fredag. Jeg har også lavet to andre aftaler for at være på forkant, fordi jeg anså det som en naturlig del af opstarten, at vi skulle have testkampe, før vi kunne komme i gang igen. Derfor håber jeg også, at det bliver løst.


Mere om SønderjyskE

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik