Obaida El-Itr

Agüero storroser Liverpool-dirigent

Manchester City-topscoreren, Sergio Agüero, sætter ord på, hvorfor Virgil van Dijk er en svær modstander.
Liverpools forsvarsklippe Virgil van Dijk har udviklet sig til at blive en af verdens bedste forsvarsspillere, hvis ikke den bedste. Hollænderen kom til Liverpool fra Southampton i 2018 og har på imponerende vis været årsag til, at Liverpool-defensiven er blevet ét af de stærkeste i Europa.

En anden verdensklasse spiller og en de bedste på sin position, Sergio Agüero, forklarer i et interview, hvorfor det er så svært at står overfor Van Dijk.

- Alle ved, at Van Dijk er en af de bedste centerbacks i verden. Han er stærk, høj og har en utrolig krop. Han meget stærk mand til mand, og han bruger sin krop. Han er høj og har lange ben, siger Manchester City-stjernen til El Chiringuito.

- Det ser ikke ud til, at han så hurtig, men det er han på grund af sine lange ben. To er hans skridt er ligesom 50 af mine.

- Det, jeg bedst kan lide ved ham, er, den smarte måde han forsvarer på. Han er meget tålmodig og forsigtig, når han markerer, hvilket gør det svært for mange angribere. Jeg er ret hurtig og kan lide at drible, så jeg kan lide, at forsvarsspilleren kommer mod mig, og det gør han ikke. Han venter. Det er han god til, siger Agüero

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER