Simon Lindgren

City-stjerne: Majoriteten af spillere er bange

Ikke alle i fodboldverden glæder sig lige meget til en eventuel genstart.
Fodboldfans i hele England sidder med krydsede fingre og håber inderligt på, at sæsonen snart bliver startet igen. Det er dog ikke alle, der ligefrem glæder sig til at skulle starte igen. Manchester City-stjernen Sergio Agüero mener, at en del spillere frygter, hvis sæsonen bliver genoptaget.

- Majoriteten af spillere er bange, fordi de har børn og familier, fortæller Sergio Agüero til den argentinske TV-station ‘El Chiringuito’.

Grundet udbruddet af coronavirusset er det næsten to måneder siden, at bolden sidst rullede i Premier League. Spillerne i den bedste engelske fodboldrække har i den tid været overladt til sig selv. Selvom den 31-årige argentiner ikke har mange, som han kan risikere at smitte, så har han stadig en frygt.

- Jeg er bange, men jeg er her med min kæreste og jeg kommer ikke til at være i kontakt med med andre mennesker. Jeg er lukket inde i mit hus og den eneste jeg kan smitte er min kæreste, fortæller Agüero.

Lige nu bliver der arbejdet på højtryk for at finde en måde, hvorpå Premier League kan genoptages. Skulle Premier League-sæsonen ende med at starte, så har den argentinske målmaskine en forestilling om, hvordan han og hans medspillere vil være, når de vender tilbage på træningsbanen.

- Ret nervøse og ekstra påpasselige, fortæller Agüero.

Inden sæson blev lukket ned nåede Agüero at score 16 mål i 22 kampe, hvilket er nok til en fjerdeplads på topscorerlisten i Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER