Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Kern Hansen

Prince Boateng storroser Jürgen Klopp

Kevin Prince Boateng værdsætter sit lejeophold i Dortmund, der udfoldede sig i sæsonen 2008-2009, hvor Jürgen Klopp var i gang med at etablere et mesterskabsdygtigt Dortmund-hold.
Selvom Kevin Prince Boateng fra 2013-2015 trak den blå Schalke-trøje over hovedet, og dermed Dortmund´s altoverskyggende rivals trøje, så husker den ghanesiske nu 33-årige offensivspiller stadig tilbage på lejeopholdet i Dortmund i sæsonen 2008-2009, som en god tid. I sær en mand var medvirkende til, at Kevin Prince Boateng tænker tilbage på Dortmund-tiden som en god en af slagsen. Den forhenværende karismatiske og ekstremt populære Dortmund-træner Jürgen Klopp stod i spidsen for Dortmund på daværende tidspunkt, og fik til opgave at arbejde med den ghanesiske kvalitetspiller.

Selvom opholdet ikke bød på alverdens optrædener for Ruhr-klubben, så kan ghaneseren ikke glemme det engagement og den specielle personlighed som Jürgen Klopp besidder.

- Han er bare en fantastisk fyr, som får dig til at grine uden for banen, fortalte Kevin Prince Boateng i et interview med det tyske medie Sport 1, og udtrykte sig videre om Klopps åbenlyse passion og kvaliteter som træner.

- Han er også en fremragende træner. Klopp er en som har alting. Jeg fejrer ham fordi han er emotionel, og fordi han ikke skjuler det.

- Han er som en fan på banen. Jeg elsker det. Men jeg var heldig, fordi jeg oftest havde den rigtige træner.

Kevin Prince Boateng nåede blot 11 kampe for Dortmund i hans ene år i klubben

Kevin Prince Baoteng er i øjeblikket ejet af den italienske storklub Fiorentina, men har i denne sæson været på leje i den tyrkiske hovedstad Istanbul, hvor den karismatiske ghaneser har optrådt for storklubben Besiktas. Denne lejeaftale står til at udløbe hertil sommer, og Boateng vender derefter tilbage til det italienske.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER