Fodbold nyheder

13 heldige Premier League-vindere

Af Troels Drasbech

Flere af disse spillere bør sætte stor pris på holdkammeraterne i deres respektive mesterskabssæson(er).

Article image
Ritzau-Scanpix

Man behøves ikke nødvendigvis at have været en gudsbenådet fodboldspiller, for at kunne kalde sig tidligere Premier League-mester. Den hypotese kan man passende stille, efter man har taget et kig på denne liste med 13 heldige Premier League-vindere.


Christopher Wreh

Vandt titlen med Arsenal i 1998 efter 16 kampe med 3 mål til følge, men seks år senere spillede han for Buckingham Town.


Ritchie de Laet

Spillede 12 kampe for Leicester i 2015/16-sæsonen, inden han blev udlånt til Middesborough. Han havde et Premier League- og Championship-mesterskab, da sæsonen var slut. Imponerende.Costel Pantilimon

Har aldrig haft niveauet til Manchester City, men fik alligevel syv kampe i den succesrige 2013/14-sæson.


Alexander Büttner

Fik kun fem kampe for United i 2012/13-sæsonen, men scorede alligevel to mål. Venstrebacken spiller nu for New England Revolution.


Pascal Cygan

Cygan formåede at spille for Arsenal i fire år og endda være en del af invincible-holdet fra 2003/04 med 18 kampe.


Jérémie Aliadière

Aliadière var et lovende talent, som aldrig udfoldede sit potentiale, da han scorede blot et enkelt mål i sine 29 Arsenal-kampe. Spillede nok kampe til at få en medalje i invincible-sæsonen.


Stuart Taylor

Taylor spillede 95 kampe i hele sin professionelle karriere, hvor 10 af disse kampe var i Arsenals mesterskabssæson i 2001/02.


Igors Stepanovs

Forsvarsspilleren fra Letland spillede akkurat nok kampe for Arsenal i 2001/02, til at kunne få en PL-medalje.


Ronnie Wallwork

Brugte mestedelen af sin karriere i de lave engelske rækker, men var en del af Uniteds vinderhold fra 2000/01-sæsonen.


Luke Chadwick

Spillede størstedelen af sin karriere for League One-holdet MK Dons, men fik også en medalje med United i 2000/01-sæsonen.


Jesper Blomqvist

Blomqvist fik 25 kampe for United i 1998/99 med et mål til følge. Vandt mesterskabet det år, men grundet skader spillede han mestedelen af sin karriere efterfølgende i Allsvenskan.


Nathan Dyer

Kom til Leicester i starten af 2015/16-sæsonen på lån. Han indgik aldrig i startopstillingen, men fik 12 indskiftninger for klubben. Han er nu bænkspiller for Swansea.


Tomasz Kuszczak

Har aldrig været mere end en solid reservekeeper, men har alligevel hele tre mesterskaber på sit CV. Alle tre kom sammen med United, hvor han sammenlagt fik 20 PL-kampe fordelt på syv år.
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik