Fodbold nyheder

Iniesta nyder livet i Japan

Af Frederik T. Sørensen

Den spanske midtbanedirigent nyder sin tilværelse i Kobe.

Article image
Ritzau-Scanpix

I et længere interview med Marca har den ikoniske Barcelona-spiller Andrés Iniesta udtalt sig om han og familiens liv i Japan, efter at han i sommeren 2018 skiftede til Vissel Kobe fra en 22-årig periode i Barcelona. Her stødte han til landsmanden David Villa, der dog stoppede karrieren i januar. Iniesta er dog stadig ved godt mod, selvom han ikke længere har landsmanden ved sin side i omklædningsrummet, og selvom coronakrisen har sat sit præg på japanernes hverdag også.

- Vi er utrolig glade i Japan. Jeg er også glad for at slutte sidste år med at vinde cuppen og har startet dette med at vinde Super Cuppen. Vi kom i den asiatiske Champions League og vandt de første to kampe, inden turneringen blev stoppet. Jeg savner selvfølgelig David, men vi er virkelig bekvemmelige her, selvom vi har været nødt til at have denne mærkelige oplevelse. I den her by har vi virkelig et stille liv, hvor vi ikke mangler noget, vi nyder familielivet og fodbolden også.

Siden sit skifte til Vissel Kobe har 35-årige Iniesta spillet 44 kampe med 10 mål og 13 assists til følge. Hans kontrakt med klubben løber frem til 31. januar 2021.

Mere om Iniesta

Mere om Vissel Kobe

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik