Fodbold nyheder

Agent: Storklubber er interesserede i Ruiz

Af Thomas Ræbild Poulsen

Napolis spanske midtbanespiller er en eftertragtet herre blandt store klubber, fortæller Fabian Ruiz’ agent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fabian Ruiz er en af de helt store profiler på Napoli-mandskabet, og spanierens fine formkurve for den italienske storklub er heller ikke gået ubemærket hen blandt de større fodboldadresser. Tidligere har Indkast.dk kunne fortælle, at midtbanespilleren har været sat i forbindelse med Real Madrid og Manchester City, og nu bekræfter spillerens agent, at storklubber er interesserede i Ruiz.


- Det er forståeligt, at nogle af de store klubber i Europa er interesserede og har spurgt til ham. Han har spillet på et rigtig højt niveau i de seneste tre år, han har sikret sig en plads på det spanske landshold, hvilket ikke er let at gøre, og så var han den bedste spiller til U21-EM, fortæller Alvaro Torres til Calciomercato og fortsætter:

- For et par måneder siden bestemte vi at lægge Fabians kontrakt til side. Vi kan vende tilbage til det i slutningen af sæsonen. Der bliver ikke nye snakke om kontrakten, indtil alle turneringerne er færdigspillet, og vi ved ikke, hvornår det sker. Lige nu fokuserer han 100 procent på Napoli.

24-årige Ruiz kom til Napoli fra Betis i 2018. I denne sæson har han spillet 32 kampe med tre mål og to assist til følge.

Mere om Fabián Ruiz

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik