Fodbold nyheder

SIFs næste stjerneskud:
Vi har fundet fodfæste

Af Mike Hjulmand

Silkeborg har haft en turbulent sæson i Superligaen, men havde ramt en god stime inden denne ufrivillige pause.

Article image
Ritzau-Scanpix

Silkeborg var flyvende i 1. division, men efter oprykningen til Superligaen har de været i problemer næsten uafbrudt. Nu har de dog ramt en god stime og kan igen øjne holdene over dem i tabellen, hvor der kun er to point op til Esbjerg på 13. pladsen. En ekstra ærgerlig tid denne ufrivillige pause kommer på, for Silkeborg, der igen havde fundet sig til rette i Superligaen.

- I starten af sæsonen var vi overmatchet, men siden er vi kommet mere og mere med og nu føler jeg, at vi har fundet vores fodfæste. Så kan man selvfølgelig sige at denne pause kommer lidt ekstra ærgerligt for os, da vi har fået ramt en fin stime, fortæller Silkeborgs næste store stjerneskud Mads Emil Madsen til Indkast.dk.


En ung anfører
Blot 22-årige Mads Emil Madsen blev anfører for Silkeborg IF, efter Ronni Schwartzs skifte til FC Midtjylland. Det kom noget uventet for den unge midtbanespiller og det er med stolthed og ære, han bærer anførerbindet for sin hjerteklub.

- Det er en kæmpe stor ære og jeg havde ikke lige helt forestillet mig det. Jeg har bare haft fokus på mit eget spil. En dag kom Kent (Kent Nielsen, cheftræner i Silkeborg, red.) hen til mig og spurgte mig, og jeg var ikke i tvivl, lyder det med stolthed fra den unge anfører.


Hvis sæsonen genoptages som Divisionsforeningen forventer, så skal Silkeborg på jagt efter holdene over dem og det kan blive de helt minimale ting der kan afgøre det. Et af de steder nogle procenter måske kan hentes er for Silkeborg der stadig træner og ses med hinanden.

- Vi ved jo selvfølgelig ikke helt, hvordan det bliver endnu. Det er svært og sige om det giver os en fordel, men måske. Vi har mere organiseret træning og denne tilgang som klubben har valgt er jeg glad for. Som fodboldspiller vil du jo gerne spille og træne, og det giver os noget mere socialt, siger Mads Emil til Indkast.dk.


Vil give tilbage
Den dag Silkeborg skyder Mads Emil Madsen af i et salg, vil klubbens anfører kun væk i et skifte, hvor Silkeborg IF vil få noget betydeligt ud af det. Han vil betale tilbage til den klub som han har været i siden han var 13 år.

- Med denne situation der er nu er det svært at forudse, hvad der kommer til at ske. Vi tager det lidt som det nu engang kommer, men jeg skal ikke væk for enhver pris. Det skal selvfølgelig føles godt for mig, men også for SIF der også skal få noget godt ud af en eventuel handel, lyder det fra Mads Emil Madsen.

Indkast.dk talte seneste med Gustav Isaksen og det kan du læse mere om her klik her

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik